Top 2000

De doelstelling voor de Top2000 in 2020 was om toch gezelligheid en het gevoel van samen zijn over te dragen aan de mensen thuis, zonder dat er publiek aanwezig mocht zijn in het Top2000 cafe. In samenwerking met Hof Broadcast en MVM Producties, bedachten en produceeerden we een vernieuwend zoomconcept. 24/7 zaten er 3 zoom […]

United We Stream

In opdracht van Nachtburgermeester Amsterdam, produceerden we in een tijdsbestek van 2 maanden, meer dan 20 streams op toonaangevende locaties in Amsterdam. Door gebruik te maken van bemande camera’s in combinatie met draadloze RF verbindingen, creeërden we een heel dynamische en unieke stream.

FUNX Music Awards

In opdracht van Funx produceerden we een live award show voor de jaarlijske Funx Music Awards. Het event was een combaintie van vooropgenomen video clips en een live meercamera registratie. We bedachten, produceerden en regisseerden alle onderdelen van deze awardshow.

Marktkantine

In opdracht van Marktkantine Amsterdam produceerden we een totaal van 12 wekelijkse livestreams met vooraanstaande DJ’s uit de EDM wereld. We hebben een zeer hoogwaardige productie kunnen afleveren tegen een miniem budget en zijn zeer trots op het resultaat.

Twitch

Happy Thoughts heeft voor 2022 een duidelijk punt op de agenda staan. Meer vernieuwende en unieke live broadcasts naar Twitch brengen. Wij geloven erg in de potentie van het platform en werken momenteel aan een aantal bijzondere projecten, zoals een multicam IRL stream, een alternatieve voorbeschouwing op champions league wedstrijden en muziek en concertregistraties naar […]

Josylvio

In opdracht van Funx produceerden we een video clip van Josylvio. De focus lag op het vastleggen van de kwetsbaarheid en emotie. Kracht tonen door je kwetsbaar op te stellen. Door een bekende track van Josylvio in een akoestisch jasje te steken brachten we een unieke registratie naar youtube die ontzettend goed is ontvangen.